روزهای دشوار بازار آهن

روزهای دشوار بازار آهن

روزهای دشوار بازار آهنر هفته‌ای که گذشت فعالیت بازار آهن و فولاد به دلیل تعطیلات، قطعی اینترنت و مسدود شدن برخی برنامه‌های تعاملی تقریبا در حالت نیمه‌تعطیل بود و آخرین روز کاری هفته هم با ثبات عمده قیمت روز آهن آلات همراه بود. بازار ارز نیز پس از مدتی توقف دلار در کانال ۳۱ هزار تومانی روز پنجشنبه نوسان افزایشی داشت و نرخ ارز وارد کانال ۳۲ هزار تومانی...

ر هفته‌ای که گذشت فعالیت بازار آهن و فولاد به دلیل تعطیلات، قطعی اینترنت و مسدود شدن برخی برنامه‌های تعاملی تقریبا در حالت نیمه‌تعطیل بود و آخرین روز کاری هفته هم با ثبات عمده قیمت روز آهن آلات همراه بود.

بازار ارز نیز پس از مدتی توقف دلار در کانال ۳۱ هزار تومانی روز پنجشنبه نوسان افزایشی داشت و نرخ ارز وارد کانال ۳۲ هزار تومانی شد، به طوری که آمریکا در بازار آزاد حدود ۳۲ هزار و ۱۰ تومان مبادله شد.

بررسی نوسانات بازار آهن و فولاد

بازار آهن و فولاد در دو سمت عرضه و تقاضا در این روزها با مقاومت خاصی روبه‌رو است، تقاضا به‌شدت ضعیف است و متقاضی پیشنهاد تخفیف می‌دهد اما عرضه‌کننده نیز به دلیل خرید محصول از بورس کالا با قیمت‌های بالا از فروش محصولات خود با قیمت پایین امتناع می‌کند که نتیجه این امر رکود و معاملات کم‌رمق بازار آهن است.

میلگرد در اکثر کارخانه‌ها بدون تغییر قیمت عرضه شد، کف قیمت میلگرد آجدار حدود ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام می‌شود و میلگرد صادراتی هم بین ۵۲۰ الی ۵۳۰ دلار برآورد شده است. نرخ روز ناودانی ایرانی و اروپایی و قیمت نبشی نیز عمدتا بدون تغییر اعلام شدند.

قیمت تیرآهن نیز به همین ترتیب بود یعنی تقریبا همه کارخانه‌ها قیمت‌ها را ثابت اعلام کردند اما با وجود این تقاضا ضعیف است و براساس برخی شنیده‌ها گویا زیرفروشی تیرآهن شاخه‌ای دوباره رایج شده است. گفتنی است کاهش قیمت در بخش شاخه‌فروشی بیشتر در سایزهای ۲۴ و ۳۰ مشاهده می‌شود؛ همچنین قیمت قوطی آهن و انواع لوله‌های صنعتی، گازی، داربستی و ... نیز تقریبا در اکثر مبادی فروش بدون تغییر عرضه شدند.